in

Nataša Bekvalac napušta Beograd posle porođaja


Popularna pevačica Nataša Bekvalac uživa u poslednjim mesecima trudnoće. Ona se uveliko priprema za porođaj, kada će na svet doneti ćerku, a njen suprug Luka Lazukić i Hana, ćerka iz prvog braka, sve vreme su uz nju.

Kako prenose mediji, Nataša planira da se nakon porođaja preseli iz Beograda, a o tome je nedavno pričala i sa svojim suprugom.

„Nata je odavno sredila taj salaš u blizini Novog Sada po svom ukusu. Ona obožava da odlazi tamo sa porodicom, često se okupljaju i uživaju tamo. Njoj odgovara mesto gde se nalazi salaš jer nije daleko od Beograda i kad god bi poželela brzo bi stigla u prestonicu. Okružena je prirodom i svežim vazduhom i zato je pomislila da bi to bilo idealno mesto na kojem bi mogla da živi sa porodicom. Ona mesecima unazad razmišlja o selidbi, ali nikako da se odluči na taj korak“, kaže izvor blizak pevačici, i dodaje:

View this post on Instagram

❤❤❤❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

„Nataša je sela i pričala sa Lukom o svom planu. Njena ideja je da nakon porođaja polako počne sa selidbom i da tamo odgajaju svoje dete. Što se nje tiče, ona bi se odmah odselila, ali razmišlja i o ćerki Hani. Hana ide u Beograd u školu i ima dosta vannastavnih aktivnosti koje je ispunjavaju, te pevačica još uvek traži rešenje i za to. Nataša je veoma posvećena majka i trudi se da na svaki mogući način udovolji svojoj mezimici. Kako joj je tremin u martu, Nata će najverovatnije do kraja ove školske godine ostati u Beogradu, a celo leto će provesti na salašu i videti da li im odgovara život tamo“, kaže dobro obavešten izvor.

https://www.instagram.com/p/BaBfmEEguPu/?taken-by=bekvalceva

Nataša je ubrzo nakon razvoda od Ljube Jovanovića uplovila u vezu s Lukom Lazukićem. Par nikada nije krio koliko je zaljubljen, a to se moglo i videti svaki put kada se pojave zajedno u javnosti. Nataša je zatim saznala da je u drugom stanju, a u septembru, na svoj rođendan, udala se za Luku Lazukića, i to na Ibici, na mestu gde su se i upoznali pre nekoliko godina.

Od trenutka kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, pevačica nije skidala osmeh sa lica. U javnosti nije mnogo želela da se oglašava o trudnoći.

„O srećnim stvarima nikada nisam ćutala, a trudnoća je jedna velika sreća. Ipak, kako je još rano, ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni“, izjavila je nedavno Nataša. (Blic)