in ,

Nataša Bekvalac posle karantina: Počinjem da snimam album


Pop zvezda Nataša Bekvalac najavila je danas snimanje novog albuma, prvog nakon solističkog koncerta koji je 14. februara održala u Areni u Beogradu.

Ona je u objavi na Instagramu opisala kako se osećala nakon što je izašla iz karantina u kome je bila od proglašenja vanrednog stanja u zemlji.

„Dugo mi je trebalo da se “odvezem” od ovog stanja, c, da osetim slobodu unutar sebe, prigrlim svoje greške, prevaziđem strah za svoju porodicu i sebe, da zapevam na probi, sednem u auto… Da se ne bojim. Čudan neki period, još jedna lekcija, vraćanje na put koji je jedini ispravan… Na put ljubavi,“ rekla je Bekvalac.

„Čim sam otpustila strah udahnula slobodu počele su da se dešavaju predivne konekcije, dobra energija, počela je ponovo da mi se dešava muzika,“ nastavila je ona i dodala:

„Polako ulazim u proces stvaranja albuma, radujem mu se kao da mi je prvi… I jeste prvi! Ulazim kao nova, spremna za novo, kao da nikada do sada nisam to radila, kao da nemam iskustva, predivno je.“

Za sada nema naznaka kada bi album mogao da izađe, niti sa kime će pevačica sarađivati, ali ako je suditi po njenim prethodnim singlovima, verovatno će ponovo eksperimentisati sa stilovima.

View this post on Instagram

Razmisljam koliko sam srecna i privilegovana sto radim posao koji obozavam,moja zivotna ljubav moj je zivotni poziv😍🎤🎼🙏…Posle koncerta S.O.S.ZA LJUBAV upala sam u neku cudnu emociju ,veoma neprijatnu…kao da sam bolesna…Zelela sam da adrenalin,uzbudjenje,strahovi,konstantna tenzija ,veliki pritisci prestanu i da se vratim svom prelepom zivotu nakon koncerta ali kada se to dogodilo upravo ono sto me je emotivno ubijalo,trosilo,seklo na komade i pokidalo sve zivce pocelo je da mi nedostaje.Shvatila sam da ne mogu da zivim bez tih osecaja i da stalno moram da stvaram da bih se osecala srecnom i zivom.Uskoro ulazim u studio i snimam nove joj znate kakve pesme😍 a ovaj vikend nas mali cirkus dolazi u petak u PODGORICU,klub VELVET a vec u subotu pevamo,sviramo ,igramo za vas u PARIZU😉

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Odmah nakon koncerta, Nataša se fanovima zahvalila na podršci.

Razmišljam koliko sam srećna i privilegovana što radim posao koji obožavam,moja životna ljubav moj je životni poziv… Posle koncerta S.O.S.ZA LJUBAV upala sam u neku cudnu emociju ,veoma neprijatnu…kao da sam bolesna…“ rekla je.

„Želela sam da adrenalin, uzbuđenje, strahovi,konstantna tenzija, veliki pritisci prestanu i da se vratim svom prelepom životu nakon koncerta ali kada se to dogodilo upravo ono što me je emotivno ubijalo, trošilo, seklo na komade i pokidalo sve živce počelo je da mi nedostaje. Shvatila sam da ne mogu da živim bez tih osećaja i da stalno moram da stvaram da bih se osecala srećnom i živom.“

I tada je najavila nove pesme.

„Uskoro ulazim u studio i snimam nove… joj znate kakve pesme.“