in

Nataša Bekvalac puni 40 godina: I dalje živim od ljubavi

„Godine i život i sve što on donosi prihvatam s radošću“

Foto: Instagram

Nataša Bekvalac će uskoro proslaviti 40. rođendan, a kako sama kaže, nimalo se ne plaši godina, već se trudi da život provede u radosti.

Zapravo, pevačica koja iza sebe ima tri braka i dve kćerke Hanu i Katju, sve manje se plaši bilo čega i trudi se da maksimalno uživa u svemu.

„Ulazim u godine u kojima se sve manje plašim bilo čega, a pogotovo svojih rođendana, godina koje dolaze. Godine i život i sve što on donosi prihvatam s radošću jer sam sve više svesna prolaznosti svega, pa tako su moji prioriteti poređani po mom ukusu, a najveće životne boli i porazi najviše su mi dobra doneli i u biti su bile pobede“, iskrena je pevačica i otkriva šta je ono najbitnije što je naučila do svoje 40. godine:

„Da život živim u radosti i da samo srećna mogu da dajem. Da tako sebi i svojoj porodici i svima koji su mi važni doprinesem da živimo u ljubavnoj atmosferi i miru, balansu, a to za mene jeste suština života.“

Nataša je oduvek bila iskrena i u javnosti je retko kada skrivala svoje strahove, pobede, ali i poraze.

Foto: Instagram

Kako je nedavno istakla, i dalje se bori da živi u svetu bez laži, ali tvrdi da i nakon tri neuspela braka nije izgubila veru u ljubav.

„Sada gledam drugačije na muško-ženske odnose, ali nisam izgubila veru u ljubav. Ona je uvek centralna tema u mom životu, oko nje se sve vrti, zbog nje se živi“, iskrena je Bekvalčeva, i dodaje da li postoje stvari koje se bori da promeni kod sebe.

„Uglavnom mi sve polazi za rukom, a ako nešto krene teže, znam da nisam dovoljno verovala, da moram jače verovati i više želeti. Pokušavam da što manje brinem i da se ne bojim. Nekada je lako, nekada ne, ali i život je takav, zar ne?“