in

Nataša Bekvalac u žiriju Pinkovih zvezdica, Karleuša je podržala


Radosna zbog novog zadatka

Nataša Bekvalac biće jedna od sudija u novoj sezoni emisije Pinkove zvezdice. Pop zvezda podelila je sa obožavateljima na instagramu ovu informaciju danas.

„Dragi ljudići, kako sam u muzici od samog detinjstva, temelje moje muzičke karijere svakako čine dečiji festivali koji danas gotovo i ne postoje. Čast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas deo jednog predivnog muzičkog takmičenja za decu PINKOVE ZVEZDICE,“ napisala je ona uzbuđeno.

Upravo krećem na snimanje prve emisije, jedva čekam da upoznam klince i uplovim u još jedan muzički izazov za mene,“ dodala je Bekvalac.

View this post on Instagram

Dragi ljudići,kako sam u muzici od samog detinjstva ,temelje moje mizicke karijere svakako cine deciji festivali koji danas gotovo i ne postoje …cast mi je i veliko zadovoljstvo da sam od danas deo jednog predivnog muzickog takmicenja za decu PINKOVE ZVEZDICE????Upravo krecem na snimanje prve emisije,jedva cekam da upoznam klince i uplovim u jos jedan muzicki izazov za mene?…volim vas #malaplava ❤?❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Iznenađujuće, ovaj Natašin potez naišao je i na odobravanje njene koleginice Jelene Karleuše, koja je zakopala ratne sekire sa televizijom Pink.

„“Ako neko treba da sedi u žiriju Pinkovih zvezdica, onda je to Nataša Bekvalac. I zvezda sa dugom karijerom i dete festivalskog takmičenja i majka. Bravo!“ napisala je JK na twitteru.