Nataša Bekvalac uživala u magičnom vinu

Pevačica uživala u vinu (foto: Čoka)

Kompanija Čoka upriličila je luksuzni koktel za sve saradnike i VIP zvanice povodom promocije penušavog vina pod nazivom Magia. Sala hotela Jugoslavija bila je premala da primi sve one koji su želeli da osete magiju koju pruža specifični ukus novog penušavca.

Raznovrsni program koji je bio organizovan, odlična muzika i najkvalitetnije vino doprineli su da se veliki broj zvanica itekako opuste i uživaju. Pop pevačica Nataša Bekvalac među prvima je stigla u pratnji svoje sestre. Nakon što je ispozirala fotografima, lepa Sosa se smestila i degustirala penušavac kojim je bila oduševljena.

Sara Jovanović na promociji (foto: Čoka)

Glumac Dragan Marinković Maca stigao je u pratnji znatno mlađe devojke, za koju je te večeri otkrio da je njegova parnerka. Mlada pop zvezda Sara Jovanović na koktel je stigla sama, dok su se tokom večeri prisutni muškarci utrkivali da joj se dodvore i skrenu pažnju. Prisutnima se obratio i direktor kompanije „Čoka“, gospodin Zoran Tripković koji se zahvalio prisutnima i otkrio da je ponosan na dugu tradiciju i kvalitet koji pružaju svojim potrošačima, te da je posebno ponosan na njihov novi proizvod pod nazivom Magia.

Tamara Paunović (foto: Čoka) Maca i Vesna de Vinča se zabavljali na promociji (foto: Čoka) Između ostalih, na koktelu vinarije Čoka uživali su i voditeljka Ana Pendić, fitnes instruktorka Ana Marija Žujović sa dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem, vlasnica MISS YU kompanije Vesna De Vinča, manekenka Tamara Paunović i mnogi drugi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI