Nataša demantovala vezu sa Kolarevim!

Prvi put se javno oglasila povodom laži u medijima

 

Nakon teksta u dnevnom listu Kurir, u kome se navodi da je Nataša Bekvalac u vezi sa fudbalerom Aleksandrom Kolarevim, pevačica se oglasila zvaničnim demantom. Nataša nikada do sada nije demantovala tekstove u raznim medijima, ali ovog puta je napravila presedan, najavljujući da će tužiti pomenute dnevne novine.

“Nikada do sada nisam komentarisala, niti demantovala laži, koje iz meni nepoznatih razloga, tendenciozno plasiraju pojedini tabloidi. U šou biznisu sam 13 godina i sa velikim poštovanjem i uvažavanjem sarađujem sa medijima. Razumem potrebu za skandaloznim  i bombastičnim naslovima zarad što većih tiraža, ali ne razumem plasiranje apsolutnih laži i kreiranje  lažne slike o meni na stranicama tabloida. Sa gospodinom Kolarovim nikada nisam bila u zajedničkom društvu, nikada ga nisam upoznala, niti ikada u životu videla. Sem na očevim utakmicama, ni na jednoj drugoj fudbalskoj utakmici nisam prisustvovala. Ovakve laži povređuju me kao ženu i majku, a profesionalno mi nanose veliku štetu. Novac mi ne treba, treba mi istina i zato sam primorana da pravdu potražim pred sudom. Ostale medije bih zamolila da ne šire i ne prenose ovu gnusnu laž i tako nanose još veću bol mojoj porodici i meni.”

Dnevni list je jutros na naslovnoj strani objavio da je pevačica već mesec dana u vezi sa fudbalerom reprezentacije, koji je oženjen.

P.Ž./Tračara
Foto: Ivo Martinović

Povezane vesti

Back to Top