Nataša demantuje vezu sa Ivicom!

Uz ime pop pevačice Nataše Bekvalac poslednjih godinu dana vezuju se brojna muška imena. Čini se da mediji skoro svakog muškarca koji se nađe u njenom okruženju odmah proglase njenim novim dečkom.

Prema pisanju dnevnog lista Kurir Nataša Bekvalac i bivši fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović navodno su u ljubavi.

“Njih dvoje su početkom ove godine počeli da se druže, da bi ubrzo to drugarstvo preraslo u nešto više, iako o tome oboje ćute. Zbližili su se kad je Nataša počela da peva u beogradskom klubu Magacin, koji vodi Dragutinović. Koliko je privržen svojoj drugarici govori i podatak da nije mogao da je odbije kad mu je nakon proslave srpske Nove godine u pomenutom klubu, u kojem je i tada pevala, predložila da odu u gej lokal”, kaže sagovornik Kurira.

I Ivica i Nataša demantovali su da su u vezi.

“Nemojte, molim vas! Nismo se mi ni družili. Radila je kod mene dve svirke i nema razloga da se tu išta drugo komentariše”, izjavio je Dragutinović za Kurir, a Nataša je poručila da ga je jednom videla.

“Ma, da! I sa njim i s Vladom Vuksanovićem, ima li još neko?! Čoveka sam samo jednom videla, i to na tom prvom nastupu u Magacinu”, kaže Bekvalčeva.

Povezane vesti

Back to Top