in

Nataša: Dva muškarca danas su me učinila srećnom!

Koja dva muškarca (i kako) su usrećila pop zvezdu?
Koja dva muškarca (i kako) su usrećila pop zvezdu?

 

Nakon operacije glasnih žica i pomaganja stanovništvu ugroženom u nezapamćenim poplavama koje su zadesile našu zemlju, pop pevačica Nataša Bekvalac otputovala je na Halkidiki, gde puni baterije za nastavak rada na šestom studijskom albumu. Svoj novi materijal pevačica će najaviti još jednim singlom, Mogu da prođem, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetslost dana.

Otvorila sezonu kupaćih: Nataša Bekvalac uživa u Grčkoj

U intervjuu za Večernje novosti, pop zvezda kaže da je tužna što se njeni najemotivniji trenuci doživljavaju kao gluma. „Mnogo sam tužna što su se moji najemotivniji trenuci, pa čak i suze, pred budnim okom javnosti doživljavali kao gluma. Da sam toliko dobra glumica bila bih u Holivudu“, rekla je Nataša, dodavši da je ljubav svuda oko nje i da je presrećna zbog dva muškarca sa kojima nije u vezi.

„Ne vijam ljubav, jer se ona ne može uhvatiti. Ona je svuda oko mene. Eto, danas sam presrećna. Dva muškarca su učinila da se tako osećam, a ni sa jednim nisam u vezi. Jedan je frizer, a drugi šminker. Uradili su veliku stvar samim tim što smo proveli divan dan“, kaže novosadska Barbika.

Redakcija Tracara.com