Prati nas

Vesti

Ne kačite se sa Gogom Sekulić!

Folkerka i bivša ukućanka Velikog brata VIP Goga Sekulić tužiće ministre BiH!!! Ni manje ni više! Naime minstri za kulturu kantona Sarajeva ali i federacije Emir Hadžihafisbegović i Safet Keša iznosili su pogrdne stavove o opasnoj Crnogorki nakon njenog gostovanja u emisiji Zvjezde sa zvjezdama. Smetali su im Gogini slobodni tekstovi o gaćicama i seksi biznismenima, pa su bez zadrške osuli paljbu po pevačici.

Evo šta je Goga izjavila po ovom pitanju: “Neću dozvoliti nikome da me napada neosnovano, a trenutna dešavanja u Sarajevu su bukvalno ničim izazvana! Mene su pozvali da gostujem u tom šouu jer je publika želela da me vidi i čuje. Horski su pevali svaku moju pesmu, a emisija u kojoj sam bila gost tri puta je reprizirana. To nikome ne daje za pravo da pljuje po meni, pa ni toj gospodi. Već sam tužila Hadžihafisbegovića i tužiću opet, jer ti ljudi očigledno imaju problema sami sa sobom!”

I televizija OBN, gde se ovaj šou prikazuje, je stala u Goginu odbranu. Njihov PR kaže da je Gogu za gošću izabrala publika, te da su želeli da izađu u susret i gledaocima koji slušaju ovu vrstu muzike, jer nije ništa manje popularna od zabavne, naprotiv.

izvor: Kurir

3 komentara

3 Comments

 1. Komentator

  22. 01. 2009. at 10:18

  Samo trebate znati da nije problem u tekstu pjesme, vec je problem u tome sto je doticna osoba, uz pjesmu bacala gacice u publiku u kojoj uzgred budi receno nije bilo starije osobe od 16 maximalno 18 godina. Uglavnom samo djeca. Tako da imate 100% info zasto se jedan ministar pobunio protiv ove TZV. pjevacice.

  Pozdrav

 2. !!!

  25. 03. 2009. at 22:39

  Joj,Boze,kako je gadna!Mrzim je!Znate li nesto o tome kako je tuzila Partizanove kosarkase?Molim vas odgovorite ako znate nesto!!!

 3. JKREVOLUTION

  26. 03. 2011. at 21:29

  Goga je najbolja! A onaj Enis samo vređa a svašta bi joj radio…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top