in

Nedeljni horoskop od 11. do 18. maja 2020. godine


U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 11. do 18. maja 2020. godine. Evo šta vas narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO Pred vama je više mogućnosti. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. Iako je sve naizgled dobro, postoje važni detalji koji vam mogu promaći. S druge strane, dok se vi kolebate šansa će proći, a vama će preostati kajanje. Dakle, predstoji vam delikatna situacija u kojoj morate biti odlučni i brzi, a istovremeno i mudri.

LjUBAV Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voqenom osobom deluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umesto ćutanja, opredelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas već je posledica trenutno lošeg raspoloženja.

ZDRAVLjE Melanholija.

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO Nakon velikog pritiska primorani ste da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste uznemireni, tenzija će popustiti istog trenutka kada budete prelomili i jasno se opredelili. Ne žurite sa zaključcima, prevaziđite nestrpljenje. Tokom ovog perioda moguć je jedan preokret koji će vam dodatno rasvetliti situaciju.

LjUBAV Zbunjeni ste jer vas privlači osoba koja ili nije adekvatna za vas ili veza sa njom nije moguća. Romantično dopisivanje, platonski odnos i maštanje, dovoljni su da se osećate sjajno, kao da ste na talasima zaljubljenosti. Iluzije su korisne samo ukoliko mogu da vam poprave raspoloženje.

ZDRAVLjE Gastritis.

Nastavak na sledećoj strani