in

Nedeljni horoskop od 19. do 25. oktobra 2020. godine

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO Ovaj period je za vas u znaku pravnih i birokratskih poslova. Sve oko toga će biti otežano i podložno komplikacijama. Dobra strana je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke ideje prezentujete i dobijete podršku pretpostavljenih lica i to od onih od kojih ste to najmanje očekivali.

LjUBAV Usredsređeni ste na sebe i svoj optimizam, pa vas loše raspoloženje voljene osobe remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Izgubili ste onu čarobnu nit koja vas vezuje, pa vreme koje provodite zajedno, ove nedelje, može prerasti u tešku dosadu.

ZDRAVLjE Bronhitis.

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO Ove nedelje, vaš način funkcionisanja izlazi iz rutine. Prepuni ste kreativne energije, pa vaše samopouzdanje iz dana u dan raste. Ukoliko se nađete u prilici da pazarite ili potpisujete neke vrednosne papire, budite na oprezu jer nije povoljan trenutak i može vam se potkrasti greška koju kasnije nećete biti u prilici da ispravite.

LjUBAV Posredstvom prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo vam opuštanje i prihvatanje izazova može prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije dobra atmosfera za nove početke.

ZDRAVLjE Bolovi u ušima.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

POSAO Ako ste uključeni u neki vid trgovine, ovaj period će biti stresan za vas. Otvaraju vam se šanse da konačno dovršite započete projekte, ali je sve još samo u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali, na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje, to što poslovi ne mogu da se završe sada, ne znači da su propali.

LjUBAV Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite s onima koje on predloži. Slobodni mogu upoznati neobičnu osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

ZDRAVLjE Gastritis.

Nastavak na sledećoj strani