in ,

Nenad Pagonis skinuo kostim u TLZP jer ne želi da glumi Conchitu

Sinoć je emitovana posebna epizoda TLZP-a u kojoj smo se prisetili najvećih i najzanimljivijih hitova na najpopularnijem takmičenju u Evropi. A ovakva epizoda ne bi bila potpuna, da neki učesnik nije dobio zadatak da peva pesmu pobednice Conchite Rise Lika a Phoenix. Zadatak je dobio Nenad Pagonis, ali ga nije odradio do kraja.

Iako je priznao da mu se pesma jako sviđa, čim je počeo sa nastupom, dalo se primetitli da je Nenadu  neprijatno u kostimu. Pagonis je profesionalno odradio zadatak gotovo do samog kraja, ali je onda skinuo veštačke trepavice, periku i haljinu. A kada su ga članovi žirija pitali zbog čega je to uradio, bokser je odgovorio:

‘’Ja sam stvarno imao veliku moralnu dilemu da li da ovo odradim ili ne, jer sam ceo život bio primeran za decu i omladinu’’, rekao je Andriji, pa je dodao i: ‘’Drago mi je jer su mi deca mala, pa ne moram d aim objašnjavam koga sam glumio’’.

Kako nije ostao veran svojoj ulozi, Nenad je dobio najmanji broj glasova od žirija i završio na poslednjoj poziciji u ovoj epizodi.

A kako je izgledao njegov nastup, pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=hD05h06sGV4