Prati nas

Extra

Netflix najavio novi dokumentarac o Beyonce

Zvezda sprema veliki povratak!

Samo par dana nakon što je Adidas najavio svoju saradnju sa Beyonce, još jedna gigantska kompanija iznenadila je fanove zvezde najavljujući dokumentarac o pevačicinom koncertu na Coachelli prošle godine!

Naime, Netflix je danas objavio jednu jedinu fotografiju žute boje, na kojoj piše “Homecoming” zajedno sa datumom 17. april – što se jasno odnosi na pevačicu i njen prošlogodišnji nastup na najposećenijem festivalu na svetu, obzirom da je zvezda već ranije koristila ovu reč, ali i motive sa slike u različitim kampanjama koje je vodila.

Font kojim su reči ispisane identičan je fontu koji je koristila na tadašnjem nastupu, a žuta boja predstavlja temu prošlogodišnjeg koncerta.

Homecoming” je bio i naziv pevačice velike kampanje u kojoj je donirala milione sistemu obrazovanja širom SAD kako bi devojčicama tamne puti obezbedila školovanje.

Ono što ide u prilog spekulacijama fanova je i to što se slična stvar dogodila 2016. godine, kada je Beyonce najavila dokumentarac televizijske kuće HBO – samo jednom fotografijom, bez bilo kakvih dodatnih informacija.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top