in

Neznanje najviše ubija: Blogerka Zorannah širi gluposti o korona virusu


Korona, fak ju, pobedićemo

Proglašena je pandemija korona virusa, države zatvaraju granice, u Srbiji je uvedeno vanredno stanje i policijski čas, a gotovo sve pozante ličnosti su iznele svoje mišljenje i dale savete na ovu temu.

Slušali smo o begu na planinu u samoizolaciju, o domaćoj rakijici koja leči sve, o poznatima koji se ne boje ničega, kao i o dobrim strana korone, a sada je svoje mišljene odlučila da iznese i „doktorka Koronnah“, tačnije blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah.

Ona ne samo da je objasnila, kako ona smatra da je virus nastao, da ima lek, već je dala i termin kada smatra da „ludnica“ prestaje.

„Ja mislim da je taj virus veštačkim putem nastao, to je moje mišljenje, možda sam u pravu, možda nisam. Smatram da oni sigurno imaju vakcinu za to, već napravljenu unapred, pre xy vremena. Strateški je bilo plasirano tamo gde jeste, otišlo je predaleko, to je moje mišljenje. Dakle, ne mora da znači da sam upravu, možda sam potpuno sve pogrešno skapirala. Mislim da će za par nedelja magično da se pojavi ta vakcina i da će se sve vratiti u normalu do nekog maja, nadamo se“, objasnila je Zorannah u videu, koji se pojavio na Twitteru.

Ono što izgleda blogerka ne zna jeste da je širenje lažnih informacija kažnjivo zakonom u Srbiji.