Search
Close this search box.

Zorannah priznala da joj je Baka Prase bivši dečko

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, priznala je u svom najnovijem videu na Jutjubu da je bila u vezi s Bogadanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Osim ove vesti koja je šokirala njene pratioce, ona je tokom sulude vožnje „ferarijem“ beogradskim ulicama s Bogdanom potvrdila i da je početkom ove godine bila u vezi s makedonskim fudbalerom Bobanom Nikolovim, s kojim je raskinula zbog Bake.

Na početku ovog videa otkrila je da je imala velikih problema s bivšim dečkom Bobanom zbog Baka Praseta.

„Zimus mi je Bogdan napravio problem života bukvalno. Šerovao je moj stori, na kome nije bio on, pa se pretvarao da je bio on. Kreten. Moj bivši dečko na aparatima i tada i sad. On više nije u priči, ali se pratimo i dalje“, ispričala je ona.

https://www.instagram.com/p/CS6tn_jjIfl/

„Neki dečko je bio ljubomoran na moj alfa status, da ga tako nazovem. Ja, da sam ti bivši dečko, gledao bih ti sve vlogove i pratio bih te svuda. Govorio bih sebi, je*ote, kakvu sam ja devojku izgubio“, govorio je jutjuber, na šta se Zorannah nadovezala:

„Pa ti mi i jesi bivši dečko. Hvala ti, Bogdane, na lepim rečima. Malo me je sramota, sve si u pravu, dobro si rekao“, šokirala je Zorannah izjavom.

POSLEDNJE VESTI