Prati nas

Muzika

Nicki Minaj zvezda dva nova spota!

Za sada samo Tidal! (foto: Screenshot)

Za sada samo Tidal! (foto: Screenshot)

Popularna američka reperka Nicki Minaj je premijerno predstavila dugo očekivani spot za pesmu Feeling Myself koji je uradila u saradnji sa pevačicom Beyonce, ali postoji mali razlog zbog kojeg ovaj video nećemo skoro odgledati.

Glavni razlog tome je Tidal, striming servis koji je pod vođstvom svetski priznatog repera Jay Zja i koji je dostupan samo u nekoliko zemalja, a Srbija nije jedna od njh.

beyonce-Niki-minaj

Sinoć je spot premijerno prikazan na Tidalu i dok ne stigne na oficijalni VEVO kanal Nicki Minaj, ovaj ekskluzivni sadržaj može biti dostupan korisnicima koji su pretplaćeni na korišćenje ovog striminga.

Kao sav normalan svet! (foto: spin.com)

Kao sav normalan svet! (foto: spin.com)

Video je prepun zanimljivih snimaka ovih dvaju diva dok su uživale na festivalu Coachella, dok pokušavaju da izgledaju kao sav normalan svet, dok jedu hamburgere, prave hranu u kuhinji, a potom uživaju u dečijem bazenu.

Dok se ne pojavi originalan snimak, možete uživati u teaseru za ovaj video ili samo u audio verziji.

S druge strane, veliku premijeru spota najavio je i svetski poznati DJ David Guetta, koji je zajedno napravio hit Hey Mama, u saradnji sa Nicki Minaj i Afrojackom, koji je za vrlo kratko vreme postao najslušanija numera u Americi.

Bez YouTubea i ovaj put! (foto: beatland)

Bez YouTubea i ovaj put! (foto: beatland)

Spot koji je sinoć bio premijerno prikazan na sajtu Vessel, a kao i prethodni spot na YouTube premijeru ćemo sačekati još malo.

David kao 'Pobesneli Maks' (foto: viralvideos365)

David kao ‘Pobesneli Maks’ (foto: viralvideos365)

Iako nije stilizovan i drzak kao prethodni spotovi za pesme Dangerous ili Lovers On The Sun, video za numeru Hey Mama je poseban na svoj način jer je primetno da je inspirisan najnovijim nastavkom flma Pobesneli Maks: Autoput Besa, koji se trenutno prikazuje u bioskopima.

4 komentara

4 Comments

 1. Stanka

  20. 05. 2015. at 21:03

  Da li ovu muziku iko vise slusa?

 2. Velma Kelly

  20. 05. 2015. at 22:04

  Dokle??

 3. trs

  20. 05. 2015. at 22:21

  kurve satanisticke

 4. Ja sam TOP

  21. 05. 2015. at 15:34

  Ne znam sta je umislo Jay Zja sa tim Tidaulom..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top