Search
Close this search box.

Nicole i Lewis: Definitivno kraj?!

Lewis i Nicole više nisu zajedno

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lewis i Nicole više nisu zajedno

Samo nekoliko dana od izjave zvezde Formule1 Lewis Hamiltona da se nada da će u bliskoj budućnosti zaprositi svoju dugogodišnju devojku, stiže vest da se to neće desiti, verovatno nikada. Lewis i pevačica Nicole Scherzinger raskinuli su posle pet godina provedenih zajedno.

Posle nedavnih izjava vozača Formule1 delovalo je kao da će Nicole i on zasigurno provesti ostatak života zajedno, međutim to se neće dogoditi. Iz pevačicinog tima je potvrđeno da je ova veza završena. “Nicole je potpuno slomljena i očajna“– navodi izvor.

Poslednji put par je viđen 10. juna, kada je Nicole podržala Lewisa u Kanadi. Montreal Grand Prix nije želela da propusti. “Ja dolazim ovde samo da bih podržala Lewisa. Za mene postoji samo jedan pobednik i mnogi ljudi bi se složili sa mnom- Lewis je najbolji“– izjavila je zaljubljena Nicole.

Šta se desilo nakon toga, još uvek nije poznato. Inače, njihova veza poznata je po povremenim prekidima, a da li je ovo konačno kraj ili će se Nicole i Lewis ponovo pomiriti, videćemo…

D. J. / Tracara.com

 

POSLEDNJE VESTI