Prati nas

Extra

Nicole Kidman od muža dobija ljubavna pisma

nicole kidman

Lepa Nicole

Neobično romantično je čuti da neko u eri interenta i brze komunikacije dobija starinska ljubavna pisma, ipak glumica Nicole Kidman ima tu sreću da joj suprug muzičar Keith Urban za svaki dan koji ne provode zajedno napiše po jedno ljubavno pismo.

Glumica je u razgovoru za magazin InStyle objašnjava da ne voli da bude odvojena od od svog supruga, pa se trude da što više vremena provode zajedno, ali kada to nisu u mogućnosti, lepa Australijanka otkriva koliko je njen partner zapravo romantičan:

“Za svaku noć koju ne provodi kod kuće ostavi mi po jedno ljubavno pismo”, kaže Nicole. “Apsolutno za svaku noć otkada smo u vezi, a  koju nismo proveli zajedno!”

Kada ste vi poslednji put napisali / primili ljubavno pismo? :)

 

foto: InStyle/ Redakcija Tracara.com

2 komentara

2 Comments

  1. Olaf

    12. 02. 2014. at 11:51

    Ajmeee, ne znam iz kog razloga, ali ovo me je bas oraspolozilo!^^ Tako je fino cuti i videti da neko neguje svoj odnos sa voljenom osobom i da se trudi iz dana u dan da taj odnos ne izgubi na intenzitetu i kvalitetu! To je ono sto ljudima danas fali! Svi misle da da ce se stvari i odnosi odrzavati sami od sebe i da ce neko drugi umesto njih uloziti sav napor da im bude dobro…

  2. Svichky

    12. 02. 2014. at 20:47

    preslatko :) obozavam ovu zenu, obozavam!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top