Search
Close this search box.

Nikola Đuričko dobio ulogu u popularnoj Netflix seriji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pre par nedelja, odahnuli smo kad smo saznali da je Hopper preživeo kraj treće sezone serije Stranger Things i da ćemo ga gledati u četvrtoj, a sada se radujemo što ćemo među glumcima videti i jedno domaće lice.

Nikola Đuričko dobio je ulogu u novoj sezoni ove popularne serije, koja se emituje na Netflixu.

Kako je otkrio tokom gostovanja u podkastu Galeba Nikačevića, još uvek ne sme da otkriva nikakve detalje o ulozi, niti angažmanu.

“Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu a nije ni ogromna,“ rekao je on i dodao:

„Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti”, zaključio je glumac.

Podsetimo, Đuričko se prošle godine u Los Anđeles, kako bi se okušao u glumačkim vodama u holivudskoj produkciji.

“Na to gledam kao na neku šansu, kao na neko uzbuđenje koje sam sebi zadao, novi izazov u smislu svog glumačkog posla. Ali pošto teško podnosim razdvojenost od porodice, odlučio sam da i njih povedem sa sobom. Supruga će takođe moći da radi, a deca su se već dobro uklopila u novu sredinu”, rekao je tada.

POSLEDNJE VESTI