in

Nikolija otkrila: Majka me stalno blamira

Pevačica Nikolija Jovanović iza sebe je ostavila dobru godinu, a raduje se novim poslovnim i privatnim uspesima koji je čekaju u narednoj.

Za emisiju „Ekskluzivno“ pevačica je priznala da je srećna, ali i da je nema u medijima jer njen život, kako kaže, nije interesantan javnosti.

„Nažalost, medijima su uvek interesantni skandali, intrige, kod mene toga nema, što se tiče ljubavi, sve je fantastično, mirno i to nije zanimljiva tema. Zaključila sam da mi mnogo više znači da vreme provodim u studiju,“ rekla je Nikolija.

Ono o čemu je brujala javnost jeste situacija kada joj je majka Vesna Zmijanac ostavila komentar na Instagramu, na fotografiji gde je Nikolija u provokativnom izdanju

„Ona mene konstantno blamira na Instagramu jer je naučila da piše komentare. Jednom sam stavila neku periku, ona mi ostavila one smajlije koji plaču, ja sam bila u šoku, onda sam saznala da je ona ostavila to, ja je pitam što, a ona kaže „Pa šta si to uradila od sebe?“. Moraću da stavim zabranu,“ rekla je Nikolija, prenosi PINK.RS.