Nikolina Pišek:“Balkanska špijunka“

Nikolina Pišek, prelepa hrvatska voditeljka počela je „blogovati“ po ugledu na velike svetske zvezde. Ova mlada i uspešna mama počela je pisati i postavljati jako zanimljive privatne fotke na svom blogu Balkanska špijunka. Dosta fotografija slikano je u Beogradu za vreme snimanja i trajanja Operacije Trijumf, gde je Nikolina vodila Gala veče. Pogledajte samo ovu fotku na kojoj se Nikolina i njen kolega Milan Kalinić odlično zabavljaju:

Posetite blog Balkanska špijunka, Nikolina stvarno ima šta da kaže i obećava svojim čitaocima da će stalno dodavati nove private fotke i video snimke, gde će njeni fanovi moći da vide šta se dešava u Nikolininom svakodnevnom životu mame, poslovne žene, javne ličnosti… Za fotografiju na kojoj njena koleginica Ana Mihajlovski strasno grli Nikolininog dečka Kristijana (slika ispod) Niki, kako je prijatelji zovu, je prokomentarisala kako ih je končno uhvatila! Hehehehe… Eto, čak će te otkriti kako Nikolina ima smisla i za humor… Lepa, pametna i duhovita? Pa ta Nikolina Pišek je stvarno sve u jednom paketu!

Izvor: T-portal.hr

13 Responses

  1. Jas sum od Makedonija i ja obozavam Nikolina Pisek!Ona e primer za toa kako treba da izgleda edna jaka,silna,ubava….zena!

  2. MARINA ODGOVORI NA PITANJE KOJE TI JE POSTAVIO/LA BELAJ???!!!!!?????

  3. tuition conventional heller interconnect course minimally typepd parasitic canceled adhered sociological

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI