Search
Close this search box.

Pretio mu otkidanjem glave i paljenjem kuće: Nikolinin muž mora da plati 10.000€ kazne vlasniku vile, oglasila se i Pišek

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, dužan je, kako pišu hrvatski mediji, da plati odštetu od 10 hiljada evra zbog pretnji upućenih Roku Gali, suprugu vlasnice vile u Kaštel Starom gde su voditeljka i njen suprug letovali prošle godine.
Pored novčane kazne, Ristović je dobio i prekršajnu prijavu po nalogu Opštinskog državnog tužilaštva u Splitu, piše Slobodna Dalmacija. Prema optužnici na temelju koje traže izdavanje naloga, Ristović se tereti da je zapretio Gali rečima: “Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu!”. Do pokretanja prekršajnog postupka je došlo nakon burnih dešavanja u luksuznoj villi u Kaštel Starom, nakon čega je Vidoje odveden u policijsku stanicu gde mu je policijski službenik uzeo izjavu. S druge strane, Nikolina je nakon incidenta prijavila Galu zbog pretnji i krađe nakita i novca, ali taj postupak nije rezultirao tužbom. https://www.instagram.com/p/B5LJVCkB1Xo/ Nikolina se oglasila za hrvatske medije i rekla da će se njen suprug boriti za pravdu na sudu. – Naše tužilaštvo je sramota, cela situacija je sramotna. Moj suprug sigurno neće prihvatiti ovo, već će na sudu dokazati kako nije kriv. Što se tiče prijave koju sam ja podnela protiv Roka Gale, ako zaista nije pokrenut prekršajni postupak, protiv njega ćemo ići u privatnu tužbu. Isto tako ćemo tužiti i agenciju koja nam do danas nije vratila novac – rekla je Nikolina, prenosi „Kurir“. Podsetimo, Nikolina i Vidoje su boravili u Kaštelima od 19. do 31. jula u vili koju su unajmili na dve nedelje preko agencije. Dvanaestog dana boravka izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra. Kako je Nikolina navela, reč je o o novcu u gotovini, kao i vrednim satovima i nakitu. Poznati par je tražio da uđe u vilu kako bi uzeli stvari koje su ostale, pa je Vidoje navodno zaobišao obezbeđenje i ušao u kuću, nakon čega je, kako piše u optužnici, zapretio Roku.

POSLEDNJE VESTI