Nina Badrić predstavila novu pesmu na Tvitomaniji!

Marko Kon, Nina Badrić i Ivan Zeljković na Tvitomaniji

Kao što smo već najavljivali, od 8. do 12. maja u Novom Vindolskom na hrvatskom primorju održava se konferencija posvećena društvenim mrežama Tvitomanija.

Među mnogobrojnim učesnicima konferncije našli su se i mnoge poznate ličnosti kao što su muzičari Nina Badrić i Marko Kon, bivša učesnica Velikog brata Nevena Miličević, a očekuje se dolazak Vlada Georgijeva, Stefana Kapičića i mnogih drugih…

Panel javnih ličnosti koji se upravo završio definitivno je bio najinteresantniji do sada! Učesnici Nina Badrić, Marko Kon i Ivan Zeljković su se i te kako zabavljali dok su sa voditeljko Irinom Ivić razgovarali o svojim aktivnostima na Facebooku i Twitteru. Kada i zašto su počeli da koriste društvene mreže i da li postoji distanca između njihovog privatnog i javnog ja, bila su jedna od pitanja na ovoj živahnoj diskusiji.

Bitna stavka u toku razgovora bilo je platno iz njihovih leđa na kojem su bili projektovani tweetovi sa haštagom #tvitomanija. Svi prisutni su komentarisali i slali pitanja i opaske, te su smehom navodili govornike da se neprestano okreću kako bi videli šta iza njihovih leđa piše. Moderator Irina je pred kraj svoja pitanja dopunila onim sa tweet walla. Nina Badrić je čak odgovorila kako je svoje pantalone kupila u Zari.

Pored druženja u prelepom hotelu Novi Spa Hotels & Resort u Novom Vinodolskom, ono što je zanimljivo je da je Nina svoje brojne fanove sa ove konferencije obradovala novom pesmom. Nina je refren svoje pesme upravo otpevala uživo, a celu pesmu poslušajte premijerno kod nas!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top