Nina Badrić u londonskom provodu sa Sandrom Meljničenko!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Drugarice u provodu (foto: Instagram)

Pevačica Nina Badrić je već godnama dobra prijateljica sa najbogatijom srpkinjom Sandrom Meljničenko, pa je tako nedavno bila gost na proslavi desetogodišnjice braka Sandre i njenog supruga, ruskog milijardera Andreja Meljinčenka, a sada se drugarice provode u Londonu.

Sandra je u subotu uveče doputovala iz Crne Gore u prestonicu Velike Britanije, gde je Badrićeva već bila.

Nina je na svom Instgaram profilu postavila fotografiju iz jednog londonskog noćnog kluba, gde je izašla sa bivšom modelsicom, a pevačica je za ovu priliku izabrala zanimljiv modni detalj, čipkanu mrežu koju je nosila preko lica. U provodu im se pridružila i Eva Cavalli, ćerka čuvenog dizajnera Roberta Cavallija.

8 Responses

  1. Dosadni ste vise sa ovom udavacom Ninom i njenom zemljakinjom Sandrom sinonimom za sponzorusu veka

  2. Meni je jedino u svemu tome zanimljivo da najbogatija srpkinja ima za najbokju drugaricu ženu koja javno pdržqva kriminalca, ubicu i ratnog zločinca nad Srbima a svi Rusi čak i u njenom društvu , te Sanela Džekson muslimanka, bošnjakinja javno u Londonu koriste svoje veze, društvene mreže da promovišu svoj narod, njegov interes i pomažu mu. Sanela je čak platila kauciju Ganiću, dovela Anđelinu, dala joj pare za film a ova naša deset puta bogatija svjetske face dovodi samo na svoje rođendane i od svig naroda se ograđuje ko da je šugav. Dno. I d Nini čak niko ni u Beogradu ne spočitava podršku Gotovini niti ćutanje na uvrede njenog premijera. Toliko.

  3. Ne moze se re londonski provod, tako nesto ne posti. Postoji provod u londonu, neka deca koje ovo citaju ne iskvare svoju gramatiku.

  4. Kad imas novca svi su ti prijatelji. A sponzorusa Sandra je zaboravila svoje prave drugarice, Sindi i Nevenu. Toliko o njoj.

  5. jedino sto joj srpsko nije gadljivo je kad ima koristi…nakacila se sandri u nadi da ce navatati nekog bogatuna da mu se uvali posto nema zrtve u hr od kad ju je arbanas sutnuo…ali ninice, zar ti nije jasno da nemas ni telo ni godine potrebne da radis spage po jahtama….

  6. Ne mogu da verujem da nema pozitivnih komentara? Sandra izgleda fenomenalno tako da se i udala kako zasluzuje a Nina samo gleda da se malo ogrebe.

  7. Sad kad je milijarderka moze da se provodi po svetu. Najbolje se udala definitivno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI