Nina: Ulazimo u finale!

Večeras se održava prvo  polufinalno veče pedeset i šeste Evrovizije. Naša ovogodišnja predstavnica Danica Nina Radojičić poručuje iz Dizeldorfa da ulazimo u finale! Kaže da su svi oduševljeni scenografijom i pesmom i da pored vrlo jake konkurencije veruje u dobar plasman.

“U Diseldorfu je atmosfera sjajna i verujem da će nam večeras sve zvezde biti naklonjene jer vidim koliko su svi oduševljeni našom scenografijom i pesmom. Čim sam stala na binu, osetila sam pozitivnu energiju, a kada devojke zapevaju, atmosfera je više nego čarobna, u šta će se gledaoci uveriti. Konkurencija je mnogo jaka, ali verujem u sebe. Pristižu mi pozitivni komplimenti od mnogih kolega iz drugih zemalja”, kaže Nina i dodaje da se na negativne komentare neće obazirati.

“Ne razmišljam o negativnim komentarima! Od publike i žirija sve zavisi, a ja ću dati sve od sebe da ih osvojim. Zasad imam informaciju da smo mi jedina zemlja koja je došla kompletno spremna na takmičenje, što je veliki plus. Sve korekcije sam ispravila pre dolaska u Diseldorf jer ovde želim da budem briljantna.”

Izvor: Pressonline.rs

Povezane vesti

Back to Top