Prati nas

Extra

Ništa od pomirenja: Tyga otkrio nove detalje o vezi sa Kylie Jenner

Reper Tyga otkrio je do sada nepoznate detalje o njegovoj vezi sa rijaliti zvezdom, kao i njegovo mišljenje o njenom novom emotivnom partneru, Travisu Scotu.

Reper Tyga otkrio je do sada nepoznate detalje o njegovoj vezi sa rijaliti zvezdom, kao i njegovo mišljenje o njenom novom emotivnom partneru, Travisu Scotu.

“Počeli smo kao prijatelji koji su potom uplovili u vezu, nije u pitanju gubitak bilo čega. Kada doneseš odluku da raskineš sa nekim, to si odlučio, krećete različitim putevima” izjavio je Tyga za jednu njujoršku radio stanicu.

“Kada ste sa nekim, prva godina veze je magična, ali nakon tog vremena počnete da shvatate razna s*anja. Mislim da je glavni razlog bio uticaj mase ljudi i činjenica da je mnogo mlađa od mene, i još uvek uči kako da se izbori sa raznim stvarima” nastavlja Tyga i dodaje da mu nije smetala njena popularnost na društvenim mrežama,  jer je znao da ona tako zarađuje novac.

Na pitanje da prokomentariše novog dečka Jennerove, reper je rekao da Kylie i on nisu zajedno već sedam meseci, te da nema ništa da zameri njenom novom emotivnom partneru.

Kada je drama između Roba Kardashiana i Blac Chyne u pitanju, tu je bio nešto opširniji: “Rekao sam mu šta ga čeka i sa čime će morati da se suoči. Chyna ima drugačiji mentalitet. Ona nije loša osoba, samo je prošla kroz razne stvari u životu, a nije imala nikoga da je vodi u svemu tome. Rob dolazi iz totalno drugačijeg sveta. Rekao sam mu to, ali nisam želeo da intervenišem. Nije moja stvar” ističe reper.

Tyga je dodao i da su mediji pisali loše stvari o njemu i otkrivali detalje o njegovim finansijskim problemima samo zato što se zabavljao sa rijaliti zvezdom, a sada kada je izašao iz toga, loše priče su prestale.

Reper ne planira da se vraća u celu priču Kardashian-Jenner jer to nije za njega: “Kada je bilo dobro, bilo je dobro. Kada je bilo loše, bilo je mnogo loše” završava on.

2 komentara

2 Comments

  1. Wtf

    22. 07. 2017. at 10:07

    Nije nikoga uvredio, niti je i za koga lose nesto rekao i svaka mu cast za to

  2. S

    22. 07. 2017. at 17:50

    Prijatno sam iznenadjena diplomatskim odgovorima. Nisam ocekivala, bravo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top