Prati nas

Vesti

Ništa od razvoda? Ana Sević promenila mišljenje

Mediji i dalje bruje o razvodu popularnog estradnog para Darka Lazića i Ane Sević. Njih dvoje su 17. januara preneli zvanično saopštenje u kojem su otkrili da će definitivno staviti tačku na njihov brak. No, čini se da su se ipak predomislili.

Naime, domaći mediji prenose da Ana ipak želi da njihovoj ljubavi da drugu šansu, te inicira povlačenje papira koje su predali na sudu.

“Oni jesu podneli papire za razvod i odlučili da stave tačku na sve, ali Ana je potom inicirala da pokušaju da se pomire i da prebrode krizu. Darko joj je u početku odbijao poruke i pozive, a ona je davala sve od sebe da ga čak i putem zajedničkih prijatelja izmoli da on pristane na ovakvu njenu odluku. Zasad Darko normalno provodi vreme sa njegovom mezimicom, ali stalan povratak kući će sačekati, ako do njega uopšte i dođe. Ipak, Ana je srećna zbog toga, što je nakratko smirila tenziju koja vlada među njima”, rekao je izvor blizak paru za Blic.

“Posle nekoliko telefonskih razgovora odlučili su da se nađu, porazgovaraju o svemu, žele da određene stvari dovedu na svoje mesto, ali neizvesno je sve dalje“, dodaje izvor.

Ove glasine je Ana doneke potvrdili, kada je Lazić tokom vikenda nastupao u Stokhlomu. U jednom trenutku je upalio live video, na kojem mu je Ana ostavila komentar: “Laziću, podmladio si se”, uz emotikone smajlija i srca.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top