Search
Close this search box.

Nisu znali da će biti zajedno na filmu!

Nisu imali vremena da se konsultuju oko prve zajedničke uloge.. ( foto: EOnline )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nisu imali vremena da se konsultuju oko prve zajedničke uloge.. ( foto: EOnline ) 

Leighton Meeseter i Adam Brody ne dele odnedavno samo bračnu postelju nego i filmske setove. Njihov prvi zajednički projekat je film Life Partners koji je doživeo festivalsku premijeru ranije ove godine, a interesantna je činjenica da ovaj mladi bračni par nije znao da će se naći zajedno na filmskom platnu.

Kada joj je ponuđena uloga lezbijke Sashe, Leighton je bila presrećna jer je smatrala da je to prava uloga za nju.

„I dalje mislim sve najbolje o ulozi Blair u Tračari, ali vreme je za ozbiljnije stvari. Jako mlada sam počela da se bavim glumom, a mislim da sam sada sazrela za ozbiljnije uloge i stvari koje su veći izazov za mene“, objasnila je popularna pevačica i glumica svoj novi angažman u filmu koji će se naći u bioskopima širom sveta početkom decembra.

Međutim, pravo iznenađenje je usledilo kada je podelila sa svojim suprugom vesti o novoj ulozi. Tek tada su saznali da će raditi zajedno na ovom filmu u kom Brody glumi dečka njene najbolje drugarice.

Leighton Meester se trenutno oseća kao na vrhu sveta. Ima muža kog beskrajno voli, budući bioskopski hit u najavi i album Heartstrings koji je prijatno iznenadio mnoge zbog veoma ozbiljnog i kvalitetnog zvuka. Samo napred!

POSLEDNJE VESTI