Da li ste znali da je Leighton Meester rođena u zatvoru?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/itsmeleighton)

Leighton Meester smo upoznali u ulozi razmažene i ohole bogatašice sklone spletkarenju, a ono što malo ljudi zna je to da njena životna priča ne može biti više drugačija od izobilja u kom je rođena Blair Waldorf čiji je lik tumačila u  Tračari.

Naime, majka Leighton Meester je trudnoću održavala u federalnom zatvoru, budući da je uhvaćena u pokušaju transportovanja 600 kilograma marihuane sa Jamajke u Sjedinjene Američke Države.

Nakon porođaja, majci Meesterove je dopušteno da brine o ćerki u tzv. halfway house-u, mestu u kom se smeštaju pacijenti sa psihičkim, mentalnim ili emocionalnim poteškoćama, ili, u ovom slučaju, osobe sa kriminalnom prošlošću, kako bi se, u posebno organizovanom okruženju, prilagodile na povratak u ‘normalan život’. Leighton je ovde provela prva 3 meseca života, nakon čega je njena majka vraćena nazad u zatvor da odsluži kaznu do kraja, a ona je poverena baki na čuvanje.

Podsetimo, 2011. godine je zvezda Tračare završila na sudu sa majkom, koju je tužila da novac koji joj daje za brigu o bratu, koji ima brojne zdravstvene probleme, troši na kozmetičke tretmane, frizere, botoks itd. Majka je uzvratila kontra-tužbom, ali je zvanična presuda, naposletku, glasila u Leightoninu korist.

„Pa, s obzirom na to da sam rođena u zatvoru i na sve druge okolnosti, još sam i dobro ispala“, našalila se jednom prilikom Meesterova.

POSLEDNJE VESTI