Search
Close this search box.

Zvezda rođena u zatvoru: Tužna životna priča Leighton Meester

Leighton Meester ( foto: facebook )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Leighton Meester ( foto: facebook )

Holivudska glumica Leighton Meester, poznata po ulozi Bler u seriji Tračara, iza sebe ima tešku životnu priču.

Naime, glumica je zbog odsluženja 16-mesečne zatvorske kazne njene majke Constance Meester, rođena u zatvorskoj bolnici. Sa još par članova porodice, njena majka je 1983. godine prošvercovala 544 kilograma marihuane sa Jamajke u Ameriku, što je i bio razlog njihovog hapšenja. Glumičina tetka je bila prva žena u Americi koja je dospela na listu 15 najtraženijih kriminalaca pošto je pobegla iz zatvora.

Zbog Leigtoninog rođenja, Koni je dobila dozvolu da doji 3 meseca, nakon čega su je vratili  zatvor. Glumicu i njenog 8 godina mlađeg brata, odgajili su baba i deda.

„Shvatila sam da ne mogu nikoga da osuđujem, posebno ne roditelje zbog onoga što su uradili u prošlosti, jer ljudi se menjaju,“ rekla je Leighton.

In case you missed it, check out my @JimmyChoo style diary http://bit.ly/1xBwDbt #ad

A photo posted by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Glumica je tužila majku zbog toga što je novac koji joj je slala za izdržavanje brata trošila na kozmetičke tretmane, plastičnu hirurgiju, botoks i nadogradnju kose. Nakon 4 godine, dobila je sudsku bitku protiv svoje majke.

Zbog bolesti svog brata Alexandera, glumica je mesečno slala 7.500 dolara za njegovo lečenje, a taj novac majka je trošila na sebe.

Glumica i njena problematična majka ( foto: facebook )

Leighton je na sudu tražila starateljstvo nad svojim bratom ne bi li sama brinula o njemu, a nakon presude u svoju korist nije tražila nikakvu finansijsku odštetu, već samo da majka zauvek nestane iz njenog života.

Međutim, tu nije kraj. Constance je zatim tužila svoju ćerku i tražila odštetu u izosu od 3 miliona dolara zbog toga što je „žrtvovala svoju sreću“ da bi podržala njenu karijeru, a zatim se predomislila i povukla tužbu.

Problematična majka tu nije stala, već je ponovo tužila ćerku za fizički napad. Tada je izjavila da ju je Leighton oborila na zemlju i upo**o udarala flašom, a razdvojio ih je upravo Alexander. Nakon toga Conie je imala čitav niz incidenata, a sudski joj je zabranjeno da prilazi jednoj ženi i njenom sinu pošto im je pretila smrću.

POSLEDNJE VESTI