Search
Close this search box.

Nova snajka Đokovića otkrila istinu: Voditeljka progovorila o Dijani i Srđanu, ali i Jeleni Đoković!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Voditeljka Saška Veselinov dospela je u žižu medijske pažnje nakon što je isplivala vest da je u vezi sa najmlađim bratom Novaka Đokovića, Đorđem Đokovićem.

Harizmatična voditeljka karijeru je počela na „Red televiziji“, a onda je prešla na televiziju „Arena Sport“.

„Volim da istražujem i kada mi se stvori zona komfora tada često promenim smer. Sigurna sam da se kasnije neću kajati zbog propuštenih prilika,“ kaže Saška, a na pitanje da li je teško biti žena u svetu sporta odgovara:

„Imam dobru ekipu na poslu. Znaju oni dobro da se bez nas žena ne może.“

Tokom drame koju je Novak Đoković preživeo u Melburnu, Saška je sa njegovom porodicom bila deo skupa ispred Skupštine u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/CZy0p43s7m5/

 

„I pre nego sto sam upozala sadašnjeg dečka i njegovu porodicu, u mojoj kući je Novak bio član porodice. Njegova borba na teniskom terenu se nije propuštala. Upornost, volja i želja da postane broj jedan je mnoge od nas inspirisala da istrajemo u onome što radimo, u sportu, školi, u čitavom životu. Novak je bio nas uzor tokom odrastanja,“ kaže Saška koja je upoznala svetskog broja jedan i njegovu suprugu Jelenu.

„Upoznala sam celu Đoletovu porodicu. Kod nas dvoje sve ide brzim tokom, pa smo i upoznavanje članova porodice već na samom početku odradili. Novak i Jelena nisu često u Srbiji, ali uspevamo da se uklopimo i družimo. Uvek se radujem susretu sa njima i njihovom decom,“ rekla je Saška.

https://www.instagram.com/p/CZ2UTgDsIBj/

Iako se u medijima pisalo da ima loš odnos sa Jelenom, te da ona nju prati na društvenim mrežama dok Đokoviceva nju ne, Saška tvrdi: „Jelena i ja smo u dobrim odnosima.“

Za buduće svekrvu i svekra ima samo reci hvale.

„Dijana i Srđan su ozbiljni carevi. Oni baš imaju mladalačku energiju. Sa Dijanom se može pričati o svemu, a sa Srđanom se igra bilijar. Ali da se unapred zna, on pobeđuje,“ kroz osmeh kaže Veselinova i ističe da joj ne smeta epitet „Đokovićeva snajka“

„Imam svoje ime i prezime, kao i zanimanje. Nemam vremena da razmišljamo tome kako me neko zove i šta misli o meni,“ kaže Saška koja sprema autorsko delo koje bi trebalo da zaživi na jesen.

Saška ne krije da su protekla dešavanja ojačala njenu vezu sa najmlađim Đokovićem.

„Đole i ja dosta vremena provodimo zajedno i razne situacije su nam pomogle da se bolje upoznamo. Najveća smo podrška jedno drugomu svemu. Imam osećaj da se poznajemo ceo život, pa će sve što se bude dešavalo u narednom periodu biti deo sudbine u koju verujemo.“

Kako saznajemo u Saškinoj kući u Zrenjaninu je tradicija da se isprati svaki Novakov meč.

„Moj primaran posao je sportsko novinarstvo, time je neminovno da dosta vremena provodim gledajući utakmice. Nadam se da ćemo uskoro gledatii Novaka na terenu. U mojoj kući u Zrenjaninu smo pratili svaki njegov meč. To nam je bila tradicija.“

POSLEDNJE VESTI