Search
Close this search box.

Majka Novaka Đokovića moli Sašku samo jedno…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Saška Đoković osvetlala je obraz slavne porodice u koju je ušla kao snajka. Osim što je na svet donela prelepog, zdravog sina, ona je tokom trudnoće vredno radila, a unapred najavljuje da joj porodiljsko bolovanje ne treba jer ima velike planove za novu kolekciju.

Sa druge strane svekrva Dijana bi da roditelji malo razmaze bebu, da budu što više sa njom i uživaju u svakom danu. Inače baka je potajno priželjkivala devojčicu jer joj je životna želja da ima ćerku ostala neostvarena, ali mali Aleksandar je oborio s nogu.

Iako ne želi da smeta sinu i snaji, Saška sa kojom Dijana od prvog dana ima divan odnos, svakog dana je zove da dođe i vidi unuka što majka Novaka Đokovića s oduševljenjem prihvata.

Saški prija svekrva jer je veseljak po prirodi i sve okrene na pozitivno, dok je Srđan zaštitnik porodice i tu je da odmah reši svaki problem. Iako ne želi da im se meša Dijana je jedno zamolila snaju, a to je da ne budu strogi roditelji kao što su Novak i Jelena prema Stefanu i Tari.

Novak ume i da popusti, ali i on i Jelena imaju pravila koja moraju da se poštuju. Oboje imaju principe koji moraju da se poštuju. Ja to uvažavam, ali nekad mi dođe da im kažem: „Deco, nemojte tako“, ali ućutim i ispoštujem njihove odluke. I ja sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva,“ rekla je majka Novaka Đokovića Saški.

Inače, svekrva je oduševljena i što druga snajka nema nameru da mužu, a ni bebi kad prestane da sisa, uvede vegansku ishranu, nego se čak šale na račun Noleta i Jelene koji “pasu travu”.

POSLEDNJE VESTI