Search
Close this search box.

Stiže nova prinova u porodicu Đoković: Evo ko je u drugom stanju!

Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veselinov Đoković nedavno su otkrili da će prvi put postati roditelji, a dok ona otvoreno priča o budućoj ulozi, on je sada prvi put otkrio kako se oseća.
Mladi par je izjavio da je još na početku svoje veze odredio koja će im biti imena za decu. „Imamo dva imena, jedno muško i jedno žensko, tako da nije bilo pregovora kada smo saznali da sam u drugom stanju. Đole je trebalo da se zove tako, ali mu je mama promenila ime u zadnji čas i nazvala ga Đorđe, a ako vam ja kažem svoju stranu priče onda ćete moći da saznate vrlo lako, tako da ću biti tajanstvena ovog puta,“ rekla je jednom prilikom Saška Veselinov za domaće medije.
Najmlađi brat Novaka Đokovića trenutno vredno radi na organizaciji turnira „Srpska open“, koji počinje 16. aprila i koji će, kako kaže, pasti baš u periodu kada se može očekivati i proširenje njihove porodice. „To će biti jako izazovno, pošto se sve događa u par dana. Porodica je uvek na prvom mestu, tako je bilo i uvek će biti. Posao je apsolutno bitan, ali porodica kad dođe to je broj jedan. Hvala Bogu, imam ozbiljnu ekipu iza sebe. Sve je tu u tom nekom periodu će se desiti, tako da željno iščekujemo,“ rekao je Đorđe Đoković za „K1“. Mlađi brat od Novak Đoković, venčali su se 12. septembra u crkvi u Beogradu, nakon čega je svadbeno slavlje nastavljeno u Crnoj Gori, u poznatom letovalištu Herceg Novom. https://www.instagram.com/p/CjQzze1sFG_/?hl=en Od svadbenog slavlja prošlo šest meseci, porodice mladenaca već pripremaju novo, veliko slavlje kada će prinova porodice Đoković konačno stići na svet. Saška je odlučila da se porodi u Beogradu. „Krajem marta u našu porodicu stiže dečak. Mene intuicija ne vara, imala sam taj osećaj od trenutka kada smo saznali da sam u drugom stanju,“ kaže Saška. „Da, odlučila sam da se porodim u Beogradu. Imali smo razne mogućnosti i opcije, ali sam, na svu sreću, pronašla pravi tim koji mi vodi trudnoću. Najbitnije je da sve prođe kako treba, imam poverenje u naše zdravstvo.“

POSLEDNJE VESTI