Jelena Ristić reklamira kupaće kostime

Novak Đoković i Jelena Ristić uživaju u svojoj vezi
Novak Đoković i Jelena Ristić uživaju u svojoj vezi

Jelena Ristić široj javnosti najpoznatija je kao devojka Novaka Đokovića. Međutim, ova 26-godišnja devojka završila je prestižni Bocconi Univerzitet u Milanu i predana je humanitarnom radu, jer je direktorka Fondacije Novak Đoković.

Lepa Jelena postala je zaštitno lice kupaćih kostima i garderobe za plažu britanskog brenda Figleaves, navodi izvor. Neretko se dešava da, kada prati svog dečka na teniskim turnirima po svetu, bude zapažena zbog prefinjenog ukusa i ljubavi prema modi, tako da nas ovo nije mnogo iznanadilo.

Na fotografijama, koje su snimane u Monaku gde Novak i ona žive, Ristićeva izgleda sjajno. Njena savršena, sportska figura zapala je za oko ljudima iz Figleavesa, pa je došlo do ove očigledno uspešne saradnje.

Inače, Novak i Jelena upoznali su se još u tinejdžerskim danima, dok je ona išla u sporstku gimnaziju. Ljubav prema sportu ih je spojila, a sada je ovo dvoje mladih ljudi već u dogogodišnjoj vezi pred brakom. Najbolji teniser na svetu je nekoliko puta izjavljivao da je Jelena žena njegovog života, jer je ambiciozna, sposobna i jaka.

Pogledajte kako Jelena reklamira britansku marku kupaćih kostima.

Foto: Figleaves i Twitter
D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top