Search
Close this search box.

Nove epizode rijalitija pratiće razvod Kim i Kanyea

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

TV zvezda Kim Kardashian razvodi se od repera Kanyea Westa nakon sedam godina braka, a proces razvoda i kako je uopšte do njega došlo Kardashianka planira da obrazloži i dokumentuje u dva rijalitija, piše „Mirror.“
Kim je već snimila dvadesetu i poslednju sezonu rijaliti-šoua “U korak sa Kardashianima”, koja se snimala u vreme kada su se pojavile prve vesti o predstojećem razvodu.
Trebalo bi da se te epizode emituju idućeg meseca, te će pratiti Kim u poslednjih devet meseci njenog braka s Kanyom Westom. Kim je u tom rijalitiju od 2013. godine, ali izvori za strane medije govore kako je mala verovatnoća da će se njen suprug pojaviti u novim epizodama. Isto tako, porodica Kardashian okončala je dugogodišnju vezu s televizijskim kanalom “E!”, pa će se novi rijaliti emitovati na striming servisu hulu. Detalji tog programa još uvek nisu potvrđeni, ali prilikom najavljivanja novog partnerstva, direktorka Volt Diznijeve televizije Dana Valden istakla je da preferira rijalitije bez scenarija. Kim je za brakorazvodnu parnicu angažovala advokaticu Lauru Vaser, koju nazivaju holivudskom kraljicom razvoda. Kako navode strani mediji, razvod je “težak” 1,6 milijardi funti.

POSLEDNJE VESTI