Search
Close this search box.

Nove pesme, novi dečko: Taylor Swift ufotkana prvi put nakon 4 meseca

(foto: MGRJ/Backgrid)

Iako nam glamurozni život svetskih zvezda deluje savršeno, one često žele da pobegnu (na neko vreme barem) od cele te pompe, i sakriju se od fanova, paparaca, novinskih naslova i svega drugog što čini njihovu svakodnevnicu.

Mladoj zvezdi Taylor Swift je pošlo za rukom da je paparaci ne ufotkaju čak 4 meseca (od januara tačnije), a ni na društvenim mrežama je nije bilo, osim da bi sa svojim fanovima podelila koju muziku sluša (Lorde i HAIM).

Na veliku radost fanova, Swiftovu su zabeležili kamerom prilikom kratke posete Nešvilu, gde je provela vikend sa porodicom, ne napuštajući udobnost doma, pre nego što je ponovo odletela avionom u nepoznatom pravcu.

„Ona poslednjih meseci vredno radi na novom albumu i fokusirana je samo na to“, otkrio je izvor blizak pevačici za E!Online.

Isti izvor otkriva da je Taylor smeštena na tajnoj lokaciji u Londonu, ali da je njen plan izlazaka u javnost toliko dobro isplaniran da ne postoji mogućnost da je iko fotografiše ili primeti.

(foto: Twitter/Joe Alwyn)
(foto: Twitter/Joe Alwyn)
(foto: Twitter/Joe Alwyn)

Jedina osoba koja ima pristup Swiftovoj je novi dečko, 26-godišnji britanski glumac Joe Alwyn. Za njega verovatno prvi put sada čujete, ali, ne brinite, niste jedini, jer on iza sebe ima svega dve uloge (filmovi Billy Lynn’s Long Halftime Walk i The Sense of an Ending), ali mu filmski kritičari predviđaju blistavu karijeru.

Pa, nadamo se da će on da inspiriše Tay i za neku romantičnu, srećnu pesmu, mimo onih o raskidima koje možemo očekivati da ćemo čuti u narednim mesecima.

POSLEDNJE VESTI