Novi Džejms Bond?!

Ukoliko glumac Džon Ham postane novi 007 agent, ja ću biti jako srećna! Pa pogledajte ga samo kako dobro izgleda!

dzon-ham1 jon-hamm_l

Kako kaže trenutni agent sa dozvolom za ubijanje, Danijel Kreg (koji je takođe macan i po), oduševljen je glumcem, koga vidite na slikama iznad. Džon Ham je najpoznatiji po ulozi u popularnoj seriji Mad Men, koja se trenutno emituje na američkoj televiziji AMC. Inače ova serija je novi televizijski hit istih autora koji su napravili super uspešni serijal “Sopranosi”.

Za astralijski Herald Sun, Danijel Kreg je izjavio da ako producenti odluče da snime adaptaciju priče o Džejms Bondu pod naslovom “Devil May Care”, čija se radnja dešava u sred građanskog rata, 60-ih godina prošlog veka, zgodni Džon je savršeni izbor za ovu ulogu.Evo šta kaže Kreg:

“Jeste li gledali fantastičnu seriju ‘Mad Men’? Sjajna je i baš sam mislio kako Ham odlično izgleda. Rekao sam svojim producentima, ako se odluče snimati ‘Devil May Care’, da je Ham fantastičan izbor. Ako se ikada odluče za jednog Bonda izvan aktuelnog serijala, on je pravi Bond.”

daniel-craig-photo

Naravno, Danijel kaže da se ne odriče svoje uloge, ovo je samo bio njegov predlog producentima za neke buduće poslovne poteze. Lepo od njega… ;)

izvor: t-portal

Povezane vesti

Back to Top