Novi ljubimci poznatih!

Čivave su tako out! :) Svetski selebritiji poslednjih godina za svoje ljubimce sve češće biraju rasu pasa priznate rase Cavalier King Charles Spaniel.
Iako ova rasa potiče sa engleskog dvora kralja Čarlsa, u svetu, pa i kod nas, je postala poznata nakon pojavljivanja u seriji „Seks i grad“, kada Šarlot udomi ženku Elizabet Tejlor Goldenblat, braon-bele boje. Ina;e, u filmskoj umetnosti ;esto se pojavljuje ova rasa, pa je možemo videti u filmovima „Kuća debele mame“, „Underdog“, „Dr. Dulitl“, „Wall Street 2“, pa i u seriji „Tjudorovi“. Ipak, malo ljudi zna da je jedan od najpozatijih crtanih likova, pas Lady iz „Maze i Lunje“ crtan po ovoj rasi. Da ovi psi ne ostaju samo na platnu, dokazale su i holivudske zvezde, a neke od njih nisu mogle da se zaustave na jednom, pa su morale da uzmu još jedno štene. Možemo videti jednu od očajnih domaćica, Teri Hečer, kako ponosno šeta sa svoja dva Cavaliera, kao i Liv Tajler, Kortni Koks, Dženifer Lav Hjuit, Amandu Bajns, Ališa Džejkobs, Loren Bekal, Bred Pejsli… Baš su medeni, zar ne?
Pretpostavljamo da će pomama za ovim prelepim kucama zahvatiti i Srbiju, pošto su naše javne ličnosti poznate po tome da slepo prate svetske trendove! :) Faris Yuma

POSLEDNJE VESTI