Novi par: Selena Gomez u vezi sa The Weekndom

Selena Gomez i The Weeknd započeli su 2017. godinu onako kako niko nije mogao ni da pretpostavi. Dvoje muzičara viđeni su u utorak na romantičnoj večeri u trendi losanđeleskom restoranu, i po izlasku nisu mogli da prestanu da razmenjuju nežnost na ulici.

Izvor koji se našao na licu mesta za E!News je izjavio: “Bili su u restoranu tri sata. Bili su samu. Nasmejani su napustili lokal”.

Selena i The Weeknd su imali posebnog konobara koji ih je služio i sedeli u u zadnjem delu prostorije, odvojeni od svih. Dok su čekali automobil nakon večere, grlili su se i ljubi naočigled svih prisutnih.   “Grlili su se i ljubili. Njegov vozač ih je sačekao i ubrzo su otišli. Selena je neprestano pokazivala nežnost prema pevaču i dodirivala ga i ljubila. Izgledali su veoma srećno i zaljubljeno”, dodao je izvor.

A photo posted by People Magazine (@people) on

Pevač hita Starboy je u novembru okončao višemesečnu romansu sa manekenkom Bellom Hadid, a Selena je bila na tromesečnoj pauzi na društvenim mrežama, tokom koje je potpuno promenila način života, a na scenu se vratila na dodeli Američkih muzičkih nagarada.

Šta vi mislite o vezi Selene i The Weeknda?

Povezane vesti

Back to Top