Novi Starbucksov frapućino pravi je hit, ali vas on moli da ga ne naručujete

Ovo je ‘jednorog frapućino’ kojim su svi oduševljeni (foto: Starbucks)

Limitirano izdanje Starbucksovog napitka koje izgleda kao jednorog ogroman je hit ove nedelje i kupci širom Amerike i Kanade žele da probaju frapućino od krema kafe, mango sirupa i plavog šećernog praha, sa ogromnom količinom šlaga i roze mrvicama na vrhu, koji menja boju dok ga pijete.

Iako je jednorog frapućino pravo remek delo što se izgleda tiče, nisu svi zadovoljni njegovim ukusom, a za one koji ga prave prave je noćna mora.

Jedan Starbucksov barista na Facebooku je postavio video u kome bukvalno moli kupce da ne naručuju ovaj napitak koji je postao ekstremno popularan zahvaljujući društvenim mrežama. „Zato što je toliko populan, svi žele da ga probaju čim se pojavi. Epa, danas je izašao i moram vam reći: ‘Molim vas, ne naručujte ga!'“, kaže povišenim tonom mladi konobar iz Kolorada.

https://www.facebook.com/thebaristalife/videos/1886300498257810/

„Nikada u životu nisam napravio toliko frapućina. Ruke su mi potpuno lepljive, imam ovo sr***e od jednoroga svuda po glavi i nosu. Nikada nisam bio stresiraniji u životu! Ovo je ludnica. Ako volite nas bariste, nemojte naručivati ovo“, uzvikivao je ovaj mladić.

Hiljade ljudi čekali su od ponedeljka do danas kako bi probali ovu magičnu kafu, koja je sve sem magična. Jer jedna čaša napitka košta oko 5 dolara, a u sebi sadrži 500 kalorija, 18 grama masti i 76 grama šećera! Tako da je zaista najbolje poslušati savet mladog bariste i nikako ne konzumirati ovo piće ako vam je uopšte stalo do zdravlja.

   

POSLEDNJE VESTI