Search
Close this search box.

Objavljena fotka Demi Lovato sa rehabilitacije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dugogodišnja prijateljica Demi Lovato, Sheila O’Neil podelila na je na instagramu fotografije sa pevačicom, koje su ujedno i jedne od prvih fotografija zvezde još od njenog odlaska na rehabilitaciju u julu ove godine.

Pre samo dva dana, Sheila O’Neil objavila je četiri fotografije sa Demi nastale u kabini za slikanje,  a sudeći po označenoj lokaciji, devojke su bile na Sundance odmaralištu koje se nalazi u Utahi.

Na fotkama se vide Demi i O’Neil koje prave razne grimase i šalju poljupce kameri. Na trećoj fotografiji, Demi drži kesu slanih grickalica dok je O’Neil isplazila jezik sa kesom Oreo keksića u ruci.

Na kolaž fotografiji možemo videti i tekst na kome piše „Naše prijateljstvo nije jedna velika stvar, već milion sitnica“ 

https://www.instagram.com/p/BrfmRP5ntVW/

Ove fotografije su ujedno i jedne od prvih nastale od pevačicinog odlaska na rehabilitaciju u julu ove godine, nakon što se predoziraka narkoticima. U vreme hospitalizacije Demi je prošla kroz nekoliko nuspojava uključujući i visoku temperaturu.

Podsećamo, pevačica se oglasila samo dve nedelje nakon predoziranja. „Uvek sam bila veoma otvorena kada je u pitanju moj odnos sa narkoticima. Ono što sam naučila je da ova bolest nije nešto što prolazi ili prestaje vremenom. Ovo je nešto sa čim moram nastaviti da se borim i nisam u tome još uvek u potpunosti uspela“ , napisala je Demi na društvenim mrežama početkom avgusta.

Demi se nakon toga zahvalila fanovima koji su uvek bili uz nju tokom teškim vremena.

Sada mi je potrebno vreme da se fokusiram na svoje izlečenje, ljubav koju ste mi svi vi pružili mi je jako pomogla i jedva čekam dan kada ću moći da kažem da sam se izvukla iz ovoga“ , završila je.

Poznata pevačica je napustila rehabilitaciju početkom novembra i vratila se svojoj kući u Los Anđelesu, a nedugo zatim se videla sa Hanryjem Levyjem. Iako detalji njihovog odnosa nisu poznati, njih dvoje su te večeri viđeni kako se drže za ruke.

Nakon izlaska sa terapije, izvor blizak pevačici je potvrdio da ona jako vodi računa i brine se o svom psiho-fizičkom zdravlju, kao i da se trudi da provodi što je više vremena moguće sa svojim najbližima. Tokom svog boravka na rehabilitaciji, izvor je takođe potvrdio da Demi sada stvari sagledava iz drugačijeg ugla i da se nada da se ovakve i slične stvari više nikada neće dešavati.

Terapija joj je zaista pomogla i sada ima potpuno drugačiji ugao gledanja na stvari“ 

POSLEDNJE VESTI