Oborite Cosmo bikini rekord na Adi uz OT bend!

Kao što sam već najavila, 27. juna na Adi će se desiti jedan baš zanimljiv događaj. Ženski magazin Cosmopolitan organizuje akciju na našoj predivnoj Adi Ciganliji, gde ćemo pokušati da oborimo Ginisov rekord u kategoriji najvećeg broja devojaka fotografisanih u bikiniju. Dosadašnji rekord drže Ruskinje kojih je bilo 1923 kada su prošle godine svojim telima formirale reč “Cosmo” i sve to je bilo zabeleženo iz vazduha.  Sve devojke koje dođu na Adu, 27.-og dobiće bikini od Cosmoa, ali i proizvode brenda Nivea.

cosmo2

Dodatni motiv da se pojavite na Adi 27. -og može biti i činjenica da će ekipa iz FTV Seebirati deset najlepših devojaka koje će se plasirati na svetsko takmičenje za Miss FTV. A ako manekenska karijera nije u vašoj agendi, onda ćete se sigurno obradovati koncertu OT benda, koji će za sve devojke svirati tog dana. Voditelj programa biće Zoran Kesić.

cosmo1

Šta drugo da kažem, osim da dođete u što većem broju i super se zabavite toga dana! Za ovu akciju možete se prijaviti na cosmorekord.rs, ali i na licu mesta, 27. juna na Adi! Vidimo se tamo!

Na slikama možete videti kako je ova akcija prošla u Australiji. Broj devojaka koji se pojavio toga dana na ovoj predivnoj peščanoj plaži bio je 1010 devojaka.

cosmo-rekord

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI