Search
Close this search box.

Od svađa do ujedinjenja: Ovako je protekla nedelja u Survivora

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Još jedna turbulentna nedelja je iza takmičara u Survivoru. Bilo je tu dosta svađa, dosta maski je palo, ali i dosta osmeha, dosta dobre hrane i na kraju – ujedinjenja. Evo šta je obeležilo Survivor nedelju za nama.

Nakon što su otkriveni loši odnosi u plavom plemenu, sve je očiglednija netrpeljivost među igračima crvenog tima. Posebno je vidljivo koliko se Bojan loše odnosi prema Kaluu.

„Primetio sam da nisam jedini prema kome se Bojan loše odnosi. Tako se ponaša prema sebi i nekim bliskim ljudima. Pokušava da bude političar, ali vidite da nas ne trpi“, kaže Kalu.

Luka i Marko na korak od tuče

Nakon što je na plemenskom savetu izjavio da je Marko najbolji igrač, Luka je objasnio: „Ma meni je tad lice bilo smrtno ozbiljno kad sam to govorio.“

Marko je reagovao na Lukinu izjavu, rekavši: „Tu Lukinu izjavu smatram kao mač sa dve oštrice. S obzirom da je to pohvala, sa druge strane, šta li je on hteo time da kaže…“.

Kalu konačno ima šta da kaže, pa će sa Bojanom prošetati plažom da mu u lice kaže da oseća netrpeljivost koju Bojan pokazuje prema njemu.

„Ti si pasivno-agresivan prema meni“, rekao mu je Kalu, na šta će Bojan vidno iznerviran odgovoriti sarkastično klimajući glavom.

Kalu je nastavio da otkriva šta misli o ostatku tima na plemenskom savetu.

„Marko i Bojan, oni su vrlo talentovani ljudi, inteligentni, odlični za igru, ali smatram da su iz ovog plemena najbolji glumci i političari, diplomate, kako god da se nazove. Odlično znaju kako se igra igra i kad treba kome reći pred kamerama.“ počeo je.

„Sledeći par su Luka i Nataša, oni su neka najzdravija priča , potsaće i kumovi vrlo brzo. Draga i Anja su se izdvojile kao par drugarica, koje možda i nisu toliko sličen ali se dobro kapiraju ovde. Draga mi malo manje paše od Anje, ona mi je gotivna, Draga ima izvanredan smisao za humor ali njen temperament mi ne prija, često mi je bilo teško da budem pored nje 24 sata.“

Dramatično je bilo i tokom borbe za opstanak. Leo, Denis, Lazar i Kalu upustili su se u borbu gde je trebalo da uz pomoć užeta balansiraju mehanizam s postoljem sa staklenom vazom. Onaj čija vaza najduže ostane na postolju, ostaje u igri.

U drugom krugu, Lazar i Leo nastavili su napetu i tešku borbu, ali pobednik je mogao da bude samo jedan. Igru je izgubio Lazar i on je poslednji takmičar koji napušta Survivor.

A nakon što je Lazar napustio takmičenje, ogovaranje se nastavilo: Luka i Nataša povukli su se u šumu i komentarisali da je Bojan kriv što je njihov prijatelj otišao.

“Ispao je, nije zaslužio prvi da ispadne. On je mislio da igra neku igru, bio je ubeđen da igra, ali jako je providno to radio i skontao je šta je radio,“ počeo je Luka.

Svi su pričali da će biti izglasani Kalu i Nina, međutim kad daš vlast nekome ko je zao, on i te kako hoće da upotrebi svoju moć, odmah smo rekli da će biti Laki izglasan, naravno da će ovaj da iskoristi ogrlicu da reši jednog člana,” rekla je Nataša.

A crveni i plavi konačno su se ujedinili. Okupili su se zajedno u posebnoj atmosferi, pa su bili iznenađeni međusobnim izgledom. „Posebno sam iznenađena Sanjom. Mnogo lepo izgleda“, prokomentarisala je Anja.

Šta nas sve čeka sledeće nedelje? Videćemo u narednim epizodama…

POSLEDNJE VESTI