in

Od usamljene devojčice do zvezde: Trnovit put Melisse McCarthy

Melissa McCarthy danas je jedna od najplaćenijih glumica u Holivudu. Međutim, svoju karijeru započela je kao usamljena devojka na ulicama Njujorka bez „dinara“ u svom džepu!

Kako je sama priznala prilikom nekoliko intervjua, Melissa se oduvek osećala jako usamljeno. Živela je na farmi sa svojim roditeljima, daleko od svetla velikog grada i daleko od druge dece sa kojima bi mogla da provodi vreme.

Zamišljala sam da sam detektiv i tako sam lutala farmom, provodila vreme i igrala se“ , objasnila je Melissa jednom prilikom prisećajući se na svoje najranije detinjstvo.

Nakon srednje škole, upisala je koledž koji nikada nije završila, već se umesto toga preselila u Njujork kako bi započela karijeru komičara.

Često nisam imala ni prebijenog dinara u džepu, pa sam stalno morala da zovem roditelje da mi pomažu. Očajnički sam pokušavala da pronađem posao“ , priznala je diva.

Ipak, tvrdi da su njeni roditelji bili najveći vetar u leđa koji je tada imala, jer kako kaže, bez njihove podrške, ne bi bila ovo što je sada.

Nikada me nisu terali da osećam krivicu, da jesu, verovatno bih odustala i radila kao konobarica“ , dodala je ona.

Njena upo**ost se isplatila, pa je tako 2000. godine dobila malu ulogu u jednoj TV komediji. Međutim, sve do 2011. godine dok njena karijera nije prasnula u nebesa, retko ko je prepoznavao ovu glumicu na ulici.

Tokom 2018. godine, Melissa je uspela da zaradi više od 12 miliona dolara što ju je popelo na sam vrh najplaćenijih žena u Holivudu.

Ono što je najviše iritira, tvrdi, jeste „bolest“ našeg društva i kritike koje konstantno dobija zbog svoje težine.

Postoji ova epidijemija među ljudima, a pogotovo devojkama, koje se konstantno osećaju loše jer ne izgledaju onako kako izgleda svega pet posto ljudske populacije“ , izjavila je glumica. „Ukoliko je neko bezobrazan, verovatno nije srećan. Samo treba ignorisati one koji govore loše i biti srećan!“