Prati nas

Događaj

Ogromno iznenađenje za publiku na Coachella muzičkom festivalu

Rihanna ( foto: twitter )

Rihanna ( foto: twitter )

DJ Calvin Harris je bio jedan od izvođača u nedelju uveče na Coachella festivalu u Kaliforniji.

Dok je nastupao i izvodio veliki hit iz 2011. godine We found loveRihanna se odjednom pojavila na bini i iznenadila okupljnenu publiku.

Odevena u pocepane farmerke i kratku jaknu sa resama, RiRi je znatno doprinela već uzavreloj atmosferi. Kao gosti iznenađenja pojavili su se i  Big SeanJohn Newman.

Osim na okupljenu masu, gosti iznenađenja jak utisak ostavili su i na Calvinovu devojku, pevačicu Taylor Swift, koja je dečka bodrila iz publike sa svojim društvom. Na svom Instagram profilu objavila je i video snimak sa iznenadnim Rihanninim pojavljivanjem uz koji je napisala : “Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak”.

I’ll NEVER forget this moment. @badgalriri @calvinharris #coachella

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Izvor je za HollywoodLife.com potvrdio da je Taylor veoma uzbuđena što je podržala svog dragog na Coachella festivalu. “Ponosna je na njega i raduje se što će prisustvovati njegovom nastupu kao i što će sve oči biti uprte u njega, a ne u nju,” rekao je izvor. Ova 26-godišnja pevačica je već godinu dana sa Calvinom u vezi, koju se trudi što više da sačuva od oka javnosti. “Ja sam u magičnoj vezi i naravno žeim da što manje bude izložena javnosti. To je moja privatna stvar,” kazala je Taylor.

Nakon nastupa Taylor je pozdravila Rihannu.   

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Događaj

To Top