Prati nas

Moda

Olivia Culpo u riskantnoj haljini na crvenom tepihu CMA

Olivia Culpo, bivša Miss Universe i jedna od najlepših žena sveta, prošetala je crvenim tepihom pre dodele kantri muzičkih nagrada CMA, koje su se po 53. održale u Nešvilu. 

Zgodna 26-godišnjakinja odlučila se za ovaj događaj za vrlo hrabro izdanje koje je otkrilo njenu savršenu figuru.

Tamnokosa lepotica je bila među najzapaženijim zvanicama na ovom događaju na kojem nije manjkalo poznatih lica. Bivša devojka muzičara Nicka Jonasa prodefilovala je crvenim tepihom u izdanju zbog kojeg su se okrenule mnoge glave.

Atraktivna Olivia zasenila je konkurenciju u providnoj haljini koja je pokazala njeno savršeno oblikovano telo i dekolte. Ovaj upečatljiv stajling upotpunila je sandalama na štiklu ukrašenu kamenčićima, a odličan večernji look zaokružila je kosom podignutom u rep i mačkasto našminkanim očima.

Slavna Amerikanka je u jednom ranijem intervjuu otkrila da svoju besprekornu liniju duguje redovnom vežbanju.

“Volim da budem u formi i zbog toga sam skinula aplikaciju s vežbama za svaki dan. To mi uveliko pomaže kada sam na putu, a to je često. Vežbe je lako raditi i od kuće jer su prilagođene svima. Osim toga, pomaže mi meditacija koja me smiruje i zbog koje spavam po osam sati, što je jako bitno za lepotu, ali i zdravlje,” izjavila je Olivia.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top