in , ,

Ona je model Victoria’s Secreta i nova devojka Miley Cyrus


Prija joj da bude sa devojkama! (foto: Instagram)
Prija joj da bude sa devojkama! (foto: Instagram)

Kada nema muškaraca na vidiku, kontroverzna pevačica Miley Cyrus ne pokazuje tugu, već traži novu ljubav, a ovog puta pronašla ju je u zagrljaju prelepog modela koji radi za Victoria’s Secret, Stelle Maxwell.

Stella je rođena u Belgiji a šetala je pistom za Victoria’s Secret šou 2014. godine. Takođe, radila je kao model za Alexander McQueen, Pumu, H&M i druge.

Izvor blizak pevačici kaže da je njen bivši dečko Patrick Schwarzenegger ostao samo u njenom slatkom sećanju, a za magazin Hollywoodlife je otkrio da su njih dve već duže u emotivnoj vezi.

Slasni poljupci pršte na sve strane! (foto: Instagram)
Slasni poljupci pršte na sve strane! (foto: Instagram)

„One su zajedno već mesecima. Drže se za ruke i grle i to je tako prirodno za njih. Nemaju problema da pokažu šta osećaju jedna prema drugoj u javnosti, pa ni ne obraćaju pažnju na njhove prijatelje koji ih oslovljavaju kao par“, dodao je izvor.

Njih dve su postale nerazdvojne još od trenutka kada se Miley rastala sa Patrickom. Stella se nedavno u intervjuu za V magazin našalila i rekla da je upoznala Miley preko aplikacije Grindr, koja služi za upoznavanje gej i biseksualnih osoba, međutim, kasnije je izjavila da je ipak za njihovo upoznavanje kriv pevačicin asistent i najbolji prijatelj Cheyne Thomas.

Već duže uživaju zajedno! (foto: Instagram)
Već duže uživaju zajedno! (foto: Instagram)

Pre samo par dana, autorka hita Wrecking ball je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi kako je njena ‘prijateljica’ ljubi u obraz, a sutradan je na Stellinom profilu osvanula fotka sa Miley koja je u toplesu i drži mačku u rukama. Zanimljivo!

Miley nikad nije bila stidljiva po pitanju svoje seksualnosti. Nakon Patricka i Liama Hemswortha ona je u maju objavila da je otvorena za biseksualne veze. Zapravo bilo kakve veze koje su „legalne, ne uključuju životinje i sa osobama ispod 18“, kako je sama rekla.