Search
Close this search box.

Operacija Trijumf u Moskvi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Evo još jedne lepe vesti vezane za bivše studente Operacije Trijumf. Naime, dvoje Kragujevčana Milica Majstorović i Danijel Pavlović će nastupati na takmičenju Beovizija sa pesmom Alkatraz! Marina Tucaković je napisala pesmu za njih dvoje, i priča se da je pesma koja će se takmičiti da pretstavlja Srbiju u Moskvi na Pesmi Evrovizije, više u folk nego pop fazonu. Marina Tucaković se na ovaj način polako vraća na posao posle tragične smrti njenog sina.

Po svemu sudeći mi ćemo u okruženju na lokalnim takmičenjma za pesmu Evrovizije imati ponovljeno takmičenje studenata iz OT! Mediji su ranije već objavili da će kartu za put u Moskvu pokušati da osvoje Igor i Ana u Hrvatskoj, Nina u Crnoj Gori, Aleksandar u Makedoniji, Adnan u Bosni i Mika, koja će se u Srbiji takmičiti bez podrške „Emoušna“. Bilo bi lepo da bar neke vidimo kako predstavljaju svoje zemlje u Moskvi!

Inače Milica posle svog boravka na akademiji OT, ne izbija iz novina. Ovoga puta je „iskopana“ njena stara fotka dok je u svom rodnom gradu Kragujevcu bila jedna od navijačica za tim američkog fudbala. Izgleda slatko, zar ne momci? :)

izvor: Alo, Press

POSLEDNJE VESTI