Opet govor mržnje? Maja Žarku: Priznaj da si gej!

Maja Nikolić nastavlja da se svađa sa svim ukućanima kuće Velikog brata!

Nakon što je u dvorištu iskazala svoje mišljenje da Maja Volk ne treba da predaje na fakultetu, a istovremeno priča o svojim seksualnim fantazijama i seksom sa pet muškaraca, u odbranu Volkove stali su Aneta i Žarko. Nikolićeva je onda udarila na Žarkovu seksualnu orijentaciju.

“Žarko, je l ti voliš muškarce ili žene?! Da čujemo, konačno se deklariši javno da li si homoseksualac, jer to nije sramota. Moja dva najbolja prijatelja su homoseksualci. Toliko mrziš žene i spletkariš onda bar kaži javno da mrziš žene i pališ se na muškarce,” upitala ga je Maja, a Slavko je sve vreme potpaljivao vatru, govorivši joj šta da kaže.

Soraja i Top su pevačicu podsetili da sme da vređa ljude na osnovu seksualne orijentacije, dok joj je Žarko uzvratio: To da li se ja je*em sa zebrom, mačkom, sa čovekom ili ženom to ništa tebe ne treba da brine,” istakao je on.

Soraja i Top su je podsetili da je zabranjeno vređati ljude na osnovu njihove sekusalne orijentacije.

Maja Nikolić je tokom boravka na Dvora zaradila tužbu zbog govora mržnje kada je pogrdno komentarisala jevrejsku zajednicu, nakon čega je zajedno sa Milošem Bojanićem izbačena iz rijalitija. Ona je kasnije izjavila da nikoga ne mrzi, te se izvinila jevrejskoj zajednici.

Ipak, sa gej stanarom kuće, Boban Stojanovićem imala je konflikt kada mu je rekla da umesto penisa ima vaginu, te da zna šta on voli da stavlja u usta.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top