Search
Close this search box.

Oproštajni koncert studenata OT!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Studenti Operacije Trijumf

Pre nego što svako nastavi svojim putem, studenti prvog serijala Operacije Trijumf, će napraviti oproštajni koncert u Sava Centru 23. oktobra.

Nakon koncerta, neki studenti ostaju u Emotionu, a neki će nastaviti solo karijere.

„Teško da ćemo ih ikad više videti zajedno u tolikom broju. Nakon fenomenalnih koncerata u „Sava centru” kada su na početku karijere uspeli da dva puta napune salu, red je da na ovaj način uđu u samostalne karijere. Nadam se da ćemo uspeti da ponovimo atmosferu sa prethodnih koncerata“, kaže za „Blic” Goran Stamenović, čelni čovek producentske kuće „Emotion”, i objašnjava šta će se dalje dešavati sa studentima.

„Svaki student je potpisao petogodišnje ugovore sa vlasnikom licence i nama kao producentima. Svuda u svetu je to normalno i niko nikome neće toliko uložiti u popularnost i znanje, a da to posle ne naplati. Oni će moći da nađu nekoga ko će im izdati album, ili voditi karijere i taj princip takođe važi u svetu. U poslednjih godinu dana smo dosta ulagali u sve njih i imali su priliku da se nametnu. U međuvremenu smo osnovali izdavačku kuću „Melody Music” i „Showmaster”. Mi ćemo određenim studentima za koje procenimo da nam se ulaganje može isplatiti, ponuditi menadžersko-izdavačke ugovore kao što smo uradili sa Natašom Bekvalac. Pošto je u Srbiji pop muzička scena veoma slaba, „Emotion” je kao producentska kuća poslednjih godinu dana ulagao u studente bez provizije, ali pošto sada imamo specijalizovane firme više neće biti potrebe za time“, kaže Stamenković i napominje da „Emotion” trenutno radi analizu uspeha prethodnih godinu dana i odluku o sudbini studenata će doneti nakon oproštajnog koncerta, jer će se tada, navodi on, tačno sagledati dva parametra – profesionalni odnos studenata i odziv publike.

Jedino pitanje ostaje da li će se Nikola Sarić Sajko pojaviti na koncertu s obzirom na sva protekla dešavanja i svađe između njega i Emotiona.

Ali jedno je sigurno da ćemo i sa njim i bez njega uživati sa ostalim studentima 23. oktobra, a i nakon toga. ;)

Izvor: Blic.rs

POSLEDNJE VESTI